Хюман дизайн и взаимоотношенията

Най-романтичният празник в годината е на прага ни и ако и Вие считате взаимоотношенията за приоритетна тема в живота си, значи това събитие е точно за Вас!

По време на тази среща ще имате възможност да се запознаете със системата Хюман дизайн, ще разгледаме ключовите понятия, с които тази система работи, и ще разберем как сме устроени да взимаме решения и да взаимодействаме с околните.

Хюман дизайн е наука за диференциацията. Тя показва как всеки от нас има индивидуален, автентичен Аз и уникален път, по който върви в живота си. Дава ни конкретни знания за това как сме устроени да действаме, да общуваме и като цяло да функционираме в света, така че всичко около нас да се случва с минимум съпротива.

Пригответе си материали за писане, тъй като по време на срещата ще има интерактивна част, а е много възможно да искате да си водите и други записки.

След края на срещата по всяка вероятност ще имате отговори на следните въпроси:
• Коя е моята стратегия за взимане на решения, така че да съм в мир с тези решения?
• Защо с някои хора общувам естествено и непринудено, а с други, независимо от усилията, които влагам, сякаш продължаваме да си говорим на различни езици?
• Кои са областите в живота ми, в които имам възможност да се развивам благодарение на взаимоотношенията си с околните?

Тъй като взаимоотношенията са в центъра на това събитие, цената за двама е преференциална!

*За максимална ефективност семинарът ще се състои в група от 6 до 16 човека.

*За да участвате в събитието, е необходимо предварително записване. Цената за участие е 30 лв. (50 лв. за двама) при предварително заплащане на цялата сума и 35 лв. (60 лв. за двама) при заплащане на място в деня на събитието (при наличие на свободни места). Местата се запълват по реда на плащане.

*След срещата ще има възможност за няколко кратки индивидуални анализа.

  • За допълнителна информация и записвания може да се свържете с Ния Коновска на info@natalyoga.net, на тел. 0888 220 229 или на лично съобщение във Facebook страницата ни.
  • При записването е необходимо да оставите Вашите дата, точен час и място на раждане, за да изготвим Вашите Хюман Дизайн карти. Ако предпочитате, може да генерирате сами картите безплатно тук – https://Jovianarchive.com/Get_Your_Chart

Водеща на събитието е Лилия Манолова.
Лилия е специалист в сферата на Хюман Дизайн, преминала е успешно всички професионални нива на обучение към Международното училище по дизайн на човека (International Human Design School). Изкарала е и няколко специфични курса, касаещи конкретни Хюман Дизайн теми (за индивидуалността, за бъдещето, за начина на хранене, за подхода към децата, партньорски и семейни взаимоотношения и др.), и продължава да усъвършенства познанията си с участия и в други тематични курсове. Лилия има 8+ години опит с йога, като в началото на 2015 година завършва специализираното обучение „Носещи живот в себе си“* и от тогава е преподавател по йога за бременни в студио „Янтра“ в София.
Лилия е също и магистър по финанси с над 10 години опит в сферата на продажбите, финансите и финансовото планиране.

Международното училище по дизайн на човека (International Human Design School) е единствената институция в световен мащаб, издаваща сертификати за професионални анализатори и преподаватели по Хюман Дизайн.
** „Носещи живот в себе си“ е авторски тренинг на Росица Божкова (Ука) – основател на студио „Янтра“.

Дата

10 февр. 2020

Час

12:30 - 14:30

Цена

30лв.
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България
Лили

Водещ

Лили

Прогноза за времето

Незначителна Облачност
5 °C
Вятър: 6км/ч
Влажност: 1 %
Видимост: 16 KM
X