Дата

03 юни 2020
Expired!

Час

18:00 - 20:00

Цветни есенции и енергийна психология – групови тематични практически срещи с Мария

Предлагаме Ви през юни 2020 всяка сряда от 18:00 до 20:00 на живо в Студио Янтра и онлайн в Zoom една поредица от събития, посветени на нашите емоции и как с методите на енергийната психология и цветните есенции на д-р Бах да станем по-силни и осъзнати в своя свят. Ще засегнем темите на всяка среща, обсъждайки ги през призмата на Баховата терапия и нашия личен опит с тях. Ще ги локализираме във всеки един от нас и ще освободим част от емоционалната ни тежест с Техниките за емоционална свобода (ТЕС).Като финал на всяка среща ще има възможност един от участниците на живо да бъде доброволец за демонстрация на техниката Пренареждане на матрицата с ТЕС.

Събитията ще се провеждат в Студио Янтра с възможност за присъствие до 12 души на живо, както и едновременно в Zoom. Задължително е предварителното записване и заплащане.

Пишете на info@natalyoga.net или с бутона „Регистрирай „

20 лв/събитие, 60 лв – абонамент за всички събития10 лв/онлайн присъствие 

Ето и темите на срещите:

03.06.2020 – От страх към смелост От какво се страхувате? Какво коства на организма и психиката ви да живеете в този страх? Кога страхът е на място и от полза? Кой е източника на страха? Страхът като негативна емоция се настанява там, където нашата вътрешна смелост и защита са напуснали мястото си. Той е най-точният диагностик и показва моментите, в които сме се откъснали от осъзнаването на своя план и се лашкаме в бурното море, вкопчени в греблата, но парализирани от страх и неспособни да ги управляваме. Надмогнем ли го – придобиваме живота си!

010.06.2020 – От несигурност към увереност

Да го направя ли или да не го направя? Кое е правилното решение? Няма да стане, защо да се хвърлям? Какво всъщност искам, къде съм? Придобиваме силна опора в собственото знаене какво е правилно за нас в момента. От тази позиция на отговорни и зрели хора ставаме независими и насочваме живота си в посоката към нашата цел. Препятствията отварят нови врати за развитие.

17.06.2020 – От липса на интерес в настоящето към будност тук и сега

Как да приема тази реалност? Къде сте, минали прекрасни времена? Как да спра тези препускащи мисли? Защо всичко е толкова трудно и тъжно сега? Къде е истината?Тук и сега е единственият момент, в който истински съществуваме и можем да оценим стойността на това съществуване. Да сме будни и присъстващи във всеки миг на своето ежедневие, да вложим съзерцателните си сили в него – това изпълва със смисъл целия живот.

24.06.2020 – От униние и отчаяние към изцеление и утеха

Не мога; Не заслужавам; Не ставам; Не може да бъде; Не мога да го понеса; Те са виновни!Вследствие на купища непреодолени болезнени преживявания и травми, съзнанието ни цикли в едни и същи модели на отрицание и невъзможност. В процеса на осъзнаването им те губят властта си над нас и освобождават пространство за вдъхновение, изобретателност и радост. 30.06.2020 – От свръхподатливост на чуждо влияние и идеи към центриране във вътрешната опораКой съм аз? Какво става с мен? Всичко винаги води до осъзнаването на непреходното в нас, което е същинския източник на жизнената ни сила. Почитта към душата ни, към нейните стремежи и Любов.