Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net

Дата

22 дек. 2019

Час

18:00 - 20:00

Цена

40 лв.

Целта на душата – прогресия в бъдещето с гонг и тибетски купи

Всички знаем, че съдбата си има своите планове за нашия живот. И въпреки това, когато следваме Полярната звезда, шанса да отидем на Север е много по-голям, отколкото ако просто се пуснем по течението.

Така е и с нашите мечти  и идеи за живота – ако имаме отправна звезда, която да не губим от погледа си, през каквото и да минаваме, ще се придвижваме в правилната посока…

Каня те на това събитие за едно по-различно пътуване – напред във времето по твоята линия на живота. Ще се прицелим към твоята най-добра версия , създадена от душата ти като идея. Когато идваме в живота, вземаме определен набор кармични задачи и предизивикателства, за да развием онези свои страни и качества, които съответстват на еволюционния цикъл на душата в този конкретен живот. Какви са те , накъде пътуваме – често това разбираме едва в края на пътя, когато е вече късно. Затова сега , в тези специални дни , си подари възможността да излезеш от коловоза и да погледнеш пътя отгоре, да се разходиш напред и да се свържеш със своя най-ценен ресурс – душата и нейният избор!

Практиката ще започне с медитация и ще завърши с етюдна констелация, така че всеки да може да почерпи за себе си вдъхновение от своята най-добра версия. 

За кого е подходящо:

  • за онези, които се чувстват изгубени по пътя и се съмняват в него;
  • за онези, които се страхуват да излязат от нараняващи ситуации, токсични отношения или просто от коловоза на сигурното, но сиво съществуване;
  • за онези, които чувстват, че са дошли за нещо по-голямо от това, което си позволяват;
  • за онези в застой;
  • за експериментатори, които искат да преживеят нещо вдъхновяващо;
  • и за всички , които биха искали да отделят време за себе си и за свързване с душата си;