Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
Телефон
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Дата

27 сеп. 2019

Час

18:30 - 20:30

Цена

30лв.

Шаманско пътуване до Горния свят

Шаманското пътуване е метод за свързване с движещите сили на душата, ползван от почти всички архаични общества в автентичните времена на до-религиозни концепции. Близостта му с първичните психични структури дава възможност на всеки с отворен ум и без предварителна подготовка да има своите преживявания.

Този път нашето намерение и ритъмът на шаманския барабан , както и звуците на гонга и тибетските купи, ще ни отведат към обиталището на висшите сили, към нашите невидими помощници и наставници. Ще използваме и специфична дихателна практика  за навлизане в изменено състояние на съзнанието, за да отворим възприятието си за невидимите светове, които ни съпътстват и за да потърсим отговорите на важните за нас въпроси. Накъде да поема, каква да бъде следващата стъпка в моето развитие, какво да оставя и какво да взема по пътя – са само някои от примерните въпроси, които можем да изследваме…

В  програмата е включена и кратка теоретична част – какво представляват трите свята (горен, долен и среден) и кога и как да се свързваме с тях, как да общуваме с духовете – помощници и наставници, какво представляват изменените състояния на съзнанието и пътувания на силата и защо да ги правим.

Не е препоръчително за хора със сърдечни или психични заболявания.

Необходимо е предварително записване!

Водещ: Ука (Роси)

Гонг и тибетски купи Стойчо Георгиев


За опита на водещата:

Десетки шамански церемонии и практики в България ( с гости Дон Хосе, Дон Родриго,Дон Алфонсо и други), в Перу ( Дон Хосе, Дон Хесус), Мексико ( Дон Мигел Руиз, Дон Хесус), Туванския шаман Николай Ооржак и ученика му Владислав Матренитски и антрополога Майкъл Харнър, с базов курс “Пътят на шамана”.

X