Дата

22 ное. 2019

Час

18:30 - 20:30

Health Coach семинар – въвеждаща лекция

Входяща сесия от курса на световно признатия американски педиатър Д-р Уилям Сиърс и екипа му Ask Dr Sears  за по-здрави деца и семейства – L.E.A.N. (Lifestyle, Exercise, Attitude, Nutrition). Д-р Сиърс вярва, че това са основните 4 стълба на здравето и разглежда подробно всеки един от тях – Начин на живот, Движение и спорт, Поведение и Хранене. Курсът за родители е предназначен за семейства с деца 3-12 г., разработен на база 40 годишна лекарска практика и научни изследвания. Д-р Сиърс сам е родител на 8 деца, професор по педиатрия в няколко щатски университета, автор на над 40 от най-продаваните книги за детска и фамилна грижа, и безброй статии за храненето, родителството и здравословния начин на живот. Той е известен с научно базирания си подход към семейното здраве, който предава по забавен и лесен начин в курсовете за родители. 

Това е мини семинар, в който ще представим базисни понятия от основната програма. Участниците ще получат материали от Института на д-р Сиърс. 

За водещия: Зорница Маркова е сертифициран Health Coach, обучен специално да провежда сесиите по програмата на д-р Сиърс. Лицензирана е към Dr. Sears Wellness Institute с две специалности – Семейства с деца и Бременност. Има 15 годишен задълбочен опит към здравословния начин на живот. Самата тя, майка на 1 дете, успешно перминала лечебен и оздравителен процес за собственото си здраве, практикуваща принципите за превенция в семейството си. “

Цена: 12лв (важат карти Мултиспорт и Andjoy)