Хюман Дизайн

Системата Хюман Дизайн е наука за себепознание. Осъзнаваме или не, ние всеки ден сме изправени пред множество въпроси с много варианти за отговор и много потенциални решения. Вследствие на това много често се колебаем какво решение да вземем или пък след взетото решение се измъчваме с нови въпроси дали то е било най-правилно.
Хюман Дизайн ни отървава от цялото това неудобство, като ни предлага механизъм за вземане на решения, който е конкретен и индивидуален за всеки един от нас. Веднъж установен, този принцип работи в абсолютно всяка област в живота ни.
В рамките на тази едночасова консултация ще научите кой е Вашият тип съгласно класификацията на Хюман Дизайн, кой е Вашият вътрешен авторитет и Вашата лична стратегия за вземане на решения. Ще получите информация за Вашите вродени дарби, къде е Вашата жизнена сила и кои са онези Ваши характеристики, на които бихте могли да разчитате във всеки момент, всяка ситуация и всякакво обкръжение. Ще научите също кои са областите, в които сте отворени за външни влияния и защо точно там се крие най-големият потенциал за мъдрост.

Консултант: Лилия Манолова

Цена: 88 лева